АРТ АТЕЛИЕ - MY FAVOURITE HERO

07 ДЕКЕМВРИ 2019г. Тема: MY FAVOURITE HERO

Идея: Ако искате детето Ви да прекара добре, докато вие се видите на кафе с приятели или напазарувате необезпокоявано, и освен това то да научи малко нови английски думи, доведете го на 7 декември (събота) на територията на LINGO LANDS. Заниманието е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали в английския език. Възрастовата граница е 5-12 години.

Втората ни за тази учебна година арт работилничка с английски език е посветена на Коледния Маскарад. Децата ще изрисуват хартиена кукла, която ще „облекат“ с костюм на любим герой и ще го представят на подиума на Коледната сцена. Ще следва и кастинг за най-оригинални костюми. Така в мини ролева игра, те ще научат (или опреснят, ако са по-напреднали) как да представят своите любими герои – техните имена, характер, способности…

Ръководител на работилничката е отново Бистра Сирин. Съчетаването на игрови модели с учебния процес е емблематично за нейните ателиета.

Умения: Децата ще изработят хартиени кукли на момченца и момиченца по подготвени шаблони, както и техните карнавални костюми, а после героите им ще дефилират по карнавален подиум и ще се представят на публиката.

Нови думи: Фрази за запознанство и представяне.

Идвате ли на Коледния маскарад? Ще творим и научаваме заедно в LINGO LANDS!

Материалите се осигуряват от екипа на LINGO LANDS.

Дата: 07 декември 2019 г. /събота/
Час: от 10:30 до 12:00 ч.
Цена на занятието: 20 лв.
Учениците на LINGO LANDS и второ/трето дете от едно семейство ползват 20% отстъпка.
Подходящо е за деца от 5 до 12 годишна възраст.
Необходимо е предварително записване и запазване на място на тел.: 0878 56 97 97 или e-mail: info@lingolands.bg

Сподели