Arts & English - Светът на играчките

През месец март LINGO LANDS ще твори в света на играчките.

МАРТ 2018г. Тема: Светът на играчките

Идея: Всяко дете има любима играчка. Обикновено и образователните системи по чужд език имат герои - папагали, мечета, лъвове, зебри, маймуни, момченца или момиченца, с които водят малките ученици към забавни приключения и им откриват нови, привлекателни езикови светове. Децата влизат по-лесно в роли и се отпускат, когато говорят от името на героя.
В следващите занятия, ще запознаем децата с марионетките и други възможности за куклен театър, което ще бъде и една от основните теми в нашите творчески ателиета през месец март. Ще припомним на родителите Улица Сезам и ще ги запознаем с печелившата млада дама Дарси и нейната кукла Петуния от „Америка търси талант“. Ще разкажем и историята на Пинокио - куклата, която стана истинско момче.
Очакват ни увлекателни приказки и творчество!

Умения: Децата ще изработят кукли от различни материали и картини, вдъхновени от света на играчките. Ще допълнят и развият лексиката си и изразяването на английски език.

Нови думи: doll, puppet, marionette, lion, zebra, monkey, bird, boy, girl, parrot, etc.

Готови ли сте за март? Ще творим и научаваме заедно с LINGO LANDS!

Материалите се осигуряват от екипа на LINGO LANDS.

Заниманията ще се провеждат, както следва:

  • събота от 09:45 до 10:30ч.: за 3 - 5 годишни деца - Arts & English at LINGO LANDS with Mum/Dad. Препоръчително е децата да посещават занятието с родител.
  • събота от 11:00 до 12:30ч.: за 6 - 10 годишни деца - Arts & English at LINGO LANDS.

Планираните дати през м. март 2018г. са 10, 17 и 24. Моля, попълнете формата за участие.

За допълнителни въпроси и информация, тел.: 0878 56 97 97.

Сподели