Arts & English - Традициите по света

През месец април LINGO LANDS ще се докосне до част от вълнуващите традиции по света.

АПРИЛ 2018г. Тема: Традициите по света

Идея: Повечето народности имат разнообразни традиции и обичаи, които се превръщат в уникални поводи за празненство. Нематериалното културно наследство е обект на интерес, както за художниците, фотографите и музикантите, така и за институции и организации като Юнеско.
По време на двете занятия през м. април, ще разкажем за празника на цветовете в Индия, сватбите по света, значението на цветовете в различните култури и ще изработим сламени кукли. Нашето пътуване из необятния свят на традициите ще ни помогне да разкажем и чуем истории, както за нашата страна, така и за държавите по света.

Умения: Децата ще развият лексиката и изразяването на английски език. Ще работят в областта на изящното и приложното изкуство, създавайки картини и изработвайки сламени кукли.

Нови думи: holiday, wedding, colour, meaning, symbol, straw, tradition, etc.

Готови ли сте за април? Ще творим и научаваме заедно с LINGO LANDS!

Материалите се осигуряват от екипа на LINGO LANDS.

Заниманията ще се провеждат, както следва:

  • събота от 09:45 до 10:30ч.: за 3 - 5 годишни деца - Arts & English at LINGO LANDS with Mum/Dad. Препоръчително е децата да посещават занятието с родител.
  • събота от 11:00 до 12:30ч.: за 6 - 10 годишни деца - Arts & English at LINGO LANDS.

Планираните дати през м. април 2018г. са 21 и 28. Изисква се предварително записване на тел.: 0888 97 37 18; 0878 56 97 97 или e-mail: info@lingolands.bg

Сподели