Изкуства и английски

LINGO LANDS® стартира нова програма Arts&English свързана с изкуства и английски език, насочена към най-малките деца. Предлагаме възможност на децата да прекарват съботните сутрини във време за занимателни игри на английски и творчество, заедно със своите родители. Децата ще придобият знания за естеството на материалите и основните им физически качества.
Снимки от заниманията

Arts&English

Януари 2020 0

Януари 2020

Третата ни за тази учебна година арт работилничка с английски език е посветена на един от най-любимите материали – глината. От древната легенда, че Човекът е създаден от глина, до днес тя привлича с това, че лесно се поддава на обработка и променя формата си направо пред очите ни.

Прочети още...
Декември 2019 0

Декември 2019

Втората ни за тази учебна година арт работилничка с английски език е посветена на Коледния Маскарад. Децата ще изрисуват хартиена кукла, която ще „облекат“ с костюм на любим герой и ще го представят на подиума на Коледната сцена. Ще следва и кастинг за най-оригинални костюми.

Прочети още...
Ноември 2019 0

Ноември 2019

Първата ни за тази учебна година работилничка по изкуства с английски език е посветена на горските животни. Докато децата изработват своята текстилна играчка и участват в мини ролева игра, те ще научат имената на много горски животни.

Прочети още...
Май 2019 0

Май 2019

През месец май ще се гмурнем в света на науката. Вдъхновение ще почерпим от микроскопите и света, който те ни представят. Микроорганизмите ще са основна тема на занятието ни през май.

Прочети още...
Април 2019 0

Април 2019

През месец април ще насочим вниманието си към предстоящия празник - Великден. Ще изготвим декорации, използвайки различни техники за декупаж с плат и хартия.

Прочети още...
Март 2019 0

Март 2019

През месец март пътешествието ни по света ще ни отведе в Аляска. Ще опознаем животните и природата на едно от местата, където се заснемат най-често продукциите на National Geographic.

Прочети още...
Февруари 2019 0

Февруари 2019

През месец февруари продължаваме нашето пътешествие по света. Ще отидем в Африка с помощта на изкуството и английския език. Темата ни е свързана с традициите за изработване на маски от различните националности, но акцентът ни ще бъде върху африканските маски.

Прочети още...
Януари 2019 0

Януари 2019

През месец януари се пренасяме в Мексико с помощта на изкуството. Екипът ни се разшири в началото на учебната година и повлияни от новия учител в Lingo Lands - Mr. Sergio Sanchez, решихме да посветим първата тема за 2019 на Мексико.

Прочети още...
Декември 2018 0

Декември 2018

През месец декември духът на Коледа ще завладее Lingo Lands. Децата ще изработят празнична декорация като венец за врата, стъклен свещник и коледни играчки от глина, както и вкусни коледни меденки и сладки.

Прочети още...
Ноември 2018 0

Ноември 2018

През месец ноември насочваме вниманието си към стъклото. Ще рисуваме върху малки стъклени плочици със студени бои за стъкло.

Прочети още...
Октомври 2018 0

Октомври 2018

Започваме учебната 2018-2019 година вдъхновени от графичните техники и ще направим нашите творби в черно и бяло.

Прочети още...
Май 2018 0

Май 2018

Занятията през месец май са насочени към самостоятелното изразяване на малките художници, преминали през курса Arts&English в LINGO LANDS.

Прочети още...
Април 2018 0

Април 2018

През април ще запознаем децата с част от вълнуващите традиции по света, ще разкажем за празника на цветовете в Индия, сватбите по света, значението на багрите в различните култури и ще изработим сламени кукли.

Прочети още...
Март 2018 0

Март 2018

Децата ще изработят кукли от различни материали и картини, вдъхновени от света на играчките.

Прочети още...
Сподели