АРТ АТЕЛИЕ - WOODLAND FRIENDS

09 НОЕМВРИ 2019г. Тема: WOODLAND FRIENDS

Идея: Ако искате детето Ви да прекара добре, докато вие се видите на кафе с приятели или напазарувате необезпокоявано, и освен това то да научи малко нови английски думи, доведете го на 9 ноември (събота) на територията на LINGO LANDS. Заниманието е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали в английския език. Възрастовата граница е 5-12 години.

Първата ни за тази учебна година работилничка по изкуства с английски език е посветена на горските животни. Докато децата изработват своята текстилна играчка и участват в мини ролева игра, те ще научат (или опреснят, ако са по-напреднали) имената на много горски животни.

Ръководител на работилничката ще е Бистра Сирин – творец и преподавател с изключително богата и разнообразна практика в различни сфери на изкуствата, театъра и литературата. Съчетаването на игрови модели с учебния процес е емблематично за нейните ателиета.

Умения: Децата ще изработят текстилни кукли на животни по подготвени шаблони и ще ги разиграят в играта „Knock, Knock, Who Lives Here?“

Нови думи: Богат набор от имена на различни горски животни, както и посоките „нагоре“, „надолу“, вляво“, „вдясно“, и др.

Готови ли сте за новия ни артистичен сезон? Ще творим и научаваме заедно с LINGO LANDS!

Материалите се осигуряват от екипа на LINGO LANDS.

Дата: 09 ноември 2019 г. /събота/
Час: от 10:30 до 12:00 ч.
ПРОМО цена на занятието: 15 лв.
Учениците на LINGO LANDS ползват 20% отстъпка.
Подходящо е за деца от 5 до 12 годишна възраст.
Необходимо е предварително записване и запазване на място на тел.: 0878 56 97 97 или e-mail: info@lingolands.bg

Сподели